Pumpe- og vannforsyning

Vi leverer komplette vannforsyningsanlegg til deg som ikke har offentlig vann i hus eller hytte. Vi har også avtale med brønnborrer for borring av vannforsyningsbrønn og energibrønner. Ski VVS benytter vannforsyningsanlegg fra EMS.

Hyttepumpe/ Jetpumpe
Våre selvsugende pumpeautomater utgjør helt komplette pumpeanlegg. De finnes i størrelser for alle behov; Fra små hyttepumper til store pumper for landbruk, industri eller vannverk. Anleggene installeres i første rekke der man henter vann fra åpne vannkilder som; brønner, sjøer og elver. Våre pumpeautomater er bygd opp rundt EMS-jetpumpen som er konstruert for kontinuerlig drift. Det betyr at den, i tillegg til å være en sikker vannforsyner, også er ideell vanningspumpe. EMS jetpumper gir fra 30 til 160 liter i minuttet, og finnes i støpejern eller i rustfritt stål.

Borehullspumpe/nedsenkbar pumpe

Grunnvannsboring er ofte et fornuftig eller nødvendig valg når du skal legge inn vann i hytte eller hus. Totalt har vi mer enn 30 ulike modeller å velge mellom, noe som innebærer at vi alltid kan velge en pumpe som passer ditt behov. EMS leverer komplette senkepumpe-løsninger, og det betyr at du som kunde kan være trygg på at alle komponentene er av beste kvalitet. Hver del i anlegget er spesielt utvalgt, eller spesialkonstruert for å gi maksimal driftsikkerhet. Vi leverer borehullspumper med kapasitet fra 30 til 400 liter i minuttet.

Trykktanker

Vi har valgt å bruke trykktanker til våre pumpeanlegg. Dette sikrer deg og dine et jevnt og godt vanntrykk til enhver tid, og mer vann kan tappes før pumpen starter. Det betyr lang levetid på din EMS pumpe. Du kan velge mellom stål eller glassfiber i størrelser fra 8 til 750 liter.

For mer informasjon www.ems.no